Kirjojen maa asukas


Ai sä niinku tykkäät lukemisesta, kun kerran kirjoitat kirjoista.

Tykätä on kohdallani aivan liian lievä ilmaisu.

Olen kirjafanaatikko.

Kirjoja, kirjoja, kirjoja. Kaikkialla kirjoja. Kirjasto on toinen olohuoneeni, lempimatkakohde kirjakauppa.

Innostuin lukemisesta ja kirjallisuudesta jo lapsena. Meillä kotona kukaan muu ei ollut, eikä ole, kiinnostunut lukemisesta ja kirjoista. Jatkuvasti lukeva ja alati tietoa ahmiva lapsi oli varsinainen kummajainen. Tuo kummajainen lähti aikanaan lukioon ja opiskeli aikuisena teologian maisteriksi. Perheensä ainoana.

Kirjojen maa on syntynyt rakkaudesta kirjoihin, lukemiseen ja kirjoittamiseen. Vuosien saatossa olen kirjoittanut vinon nipun erilaisia tekstejä, mutta nälkä kasvaa syödessä ja Kirjojen maa luotiin lievittämään tuota nälkää.

Millaisia kirjoja sitten luen? Aiemmin en oikein innostunut romaaneista ja suosin tietokirjoja. Olen edelleen tietokirjojen vannoutunut fani, mutta käsiini tarttuu yhä useammin myös romaani. Lempikirjailijoihini kuuluvat mm. Sofi Oksanen, Kjell Westö ja Juhani Aho. Sanarakkaana ihmisenä käsissäni pysyvät myös eri kielten oppikirjat.

Kirjojen maan rajalla toivotan sinut tervetulleeksi tähän loputtoman mielenkiintoiseen maailmaan, maahan, joka on olemassa niin kauan kuin on sanoja ja kertojia.

---------------

Kirjojen maa on vallannut pikku tontin myös Facebookista:

www.facebook.fi/kirjojenmaa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti